Helle Naturfotoblogg

Helle Naturfotoblogg

Naturfoto og filming

Litt om det vi holder på med.

Lyspunkt

FuglerPosted by Sven Andersen Mon, February 24, 2014 13:32:41

Med kamera får man en sunn pådriver til å komme seg opp av godstolen og ut i frisk luft. Man glemmer sykdom, regninger og stress med klokken. Den friske luften gjør oss godt. Opplevelsen i seg selv, morsomme aktiviteter og flotte sanseinntrykk gir oss en positiv psykisk effekt.

Forskning viser at friluftsliv er helsefremmende, trivselfremmende, stressreduserende og sykdomsforebygende. Følelsen av å mestre gir bedre selvtillit, økt velvære, mer overskudd og energi. Du blir bedre til å takle stress, du får en bedre søvnkvalitet og du får nytt håp, en økt optimisme og mer pågangsmot. Å komme seg ut sammen med mennesker du liker øker dessuten trivselen og gjør deg glad. Og i glede er det mye god helse.

Så sitt ikke inne når alt håp er ute.

Å skulle formidle lyspunkt fra naturen er en krevende oppgave. Mitt mål er at et bilde av en dompap skal gi deg inspirasjon til å skjerpe sansene og til å oppsøke naturen. Og til å finne dine egne lyspunkt i en hektisk hverdag. En kilde til begeistring, opplevelse og rekreasjon. Men det viktigste av alt, om du også får se en dompap eller ikke: ha det gøy på tur, uansett om turen er bratt eller slak, lang eller kort, vanskelig eller lett, med eller uten kamera.

Din tur skaper uansett din historie. Dine lyspunkt.

God tur!
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.